Kieliluotsi uusilla vesillä

Kirjoitettu: Kirjoittaja: Kommentteja: 0

Kieliluotsin alkuvuosi on ollut hyvin mielenkiintoinen. Monen onnekkaan sattuman ja elämänpolun yllättävien mutkien summana pieni, sivutoiminen yhden henkilön pyörittämä toiminimi on nyt kesäkuussa 2017 muuttunut osakeyhtiöksi ja samalla kahden ihmisen päätyöksi.

Yhteistyömahdollisuudet avartuvat

VeneetAllekirjoittanut jatkaa edelleen päävastuullisena kieliasiantuntijana, ja lisäksi Kieliluotsi Oy on saanut toimitusjohtajaksi Antin. Antin alaa ovat myös tekninen kirjoittaminen ja aihepiiriltään tekniikkaan liittyvien tekstien käsittely sekä kaikki ICT-asiat; Antti on kieli-ihmisiä, diplomi-insinööri ja toiminut monta vuotta tekniikan alan tutkijana yliopistossa, joten kompetenssia riittää hänelläkin.

Yhtiömuodon muutoksen myötä Kieliluotsilla on nyt myös mahdollisuus laajentaa yhteistyöverkostojaan entisestään. Uudet kumppanit ovat aina tärkeitä, mutta niiden arvo korostuu erityisesti uuden alun äärellä. Etsimmekin nyt luotsattaviksemme uusia asiakkaita ja muita yhteistyökumppaneita. Pieni luotsivene pystyy ohjaamaan isonkin valtamerilaivan oikealle kurssille!

Lokikirjoituksia edelleen

Kieliluotsin lokikirjaAhkerimmat Kieliluotsin lokikirjan lukijat ovat varmaan huomanneet, että täällä lokikirjoitusrintamalla on viime aikoina ollut kovin hiljaista. Syynä siihen on ollut yksinkertaisesti ajan puute. Kun on ensin käynyt ”normaalitöissä” ja loppupäivän tehnyt kielihommia, aikaa ei vain ole jäänyt lokikirjoituksille, niin mukavaa kuin niiden kirjoittaminen olisi ollutkin.

Tästä lähtien pyrimme kuitenkin julkaisemaan uusia lokikirjoituksia viimeaikaista useammin. Jos teillä lukijoilla on toivomuksia lokikirjoitusten aiheiksi tai muita ideoita lokikirjaan liittyen, otamme niitä ilomielin vastaan. Ja toki toivomme myös kommentteja lokikirjoituksiin!

Kieliluotsi siis jatkaa toimintaansa; erona entiseen on vain se, että nyt on mahdollista pitää kaikki purjeet auki ja nauttia seikkailuista kielten merellä ihan täysipäiväisesti!

Kieliluotsi Oy

Kieliluotsi on nyt osakeyhtiö!

Avatar photo

Tietoja kirjoittajasta

Jutta Posti (FM) on haminalainen humanisti ja kielifriikki. Hän on kielipalveluja tarjoavan Kieliluotsin perustaja ja kieliasiantuntija.

Jätä vastaus, kommentti tai kysymys

Kommenttisi julkaistaan pienellä viipeellä sitten, kun se on tarkastettu ja hyväksytty. Nimi ja sähköpostiosoite ovat pakollisia tietoja. Antamasi tiedot julkaistaan kommenttisi yhteydessä sähköpostiosoitettasi lukuun ottamatta. Kieliluotsi ei luovuta sähköpostiosoitettasi muille. Tutustu tarkemmin tietosuojaselosteeseemme.